Terug

Eikenhoutenvloer

De meest geliefde vloer in Nederland is zonder twijfel de Eikenhoutenvloer. Hoe komt dat toch? Eikenhout is zeer goed voorradig in Nederland sinds jaar en dag. Hierdoor bestaat er een lange traditie van het gebruik van Eikenhout. Eikenhout komt veelvuldig voor in de nederlandse huizen, schuren, boerderijen en andere gebouwen. Loopt u een Groningse boeren schuur in, dan zijn de gebinten nagenoeg altijd van eiken hout gemaakt. Loopt u het boeren huis in, dan ziet u ook weer overal eikenhout. Dit zelfde geldt voor de villa's en grachtenpanden. Overal komt eikenhout voor. De eikenhoutenvloer is daarom ook voor iedereen herkenbaar. De eikenhoutenvloer staat voor kwaliteit, duurzaamheid, slijtvastheid en de algehele uitstraling is zeer positief. Er hangt een soort Aura rond Eikenhout. Het is dan ook niet voor niets dat eiken 1 van de meest gekozen houtsoorten is voor de eikenhoutenvloer. Andere grote voordelen van eiken hout zijn technische kwaliteiten. Eiken is hard en slijtvast. Eiken werkt relatief weinig en goed voorspelbaar. Eikenhout is heel goed te kleuren met olie.

Holtz vloeren levert iedere eikenhoutenvloer! Van massief, tot tapis, multiplank, parket, visgraat, hoogkantlamel etc. klik op Houten vloeren voor ons assortiment en prijzen!

Daarnaast repareert, onderhoud, renoveert en legt Holtzvloeren iedere eikenhoutenvloer. Klik op Onderhoud Leggen voor meer informatie en prijzen.

Wilt u afbeeldingen bekijken van vloeren door Holtz gelegd klik dan op Sfeer Impressies