Terug

Eiken Vloerplanken

Eiken Vloerplanken zijn de meest gebruikte vloerplanken. Eiken is hard, goed te bewerken met machines, goed te kleuren, goed te olien, goed te lakken. Daarnaast is het zeer slijtvast en duurzaam. De eiken houten Vloerplanken worden voor het grootste gedeelte uit Frankrijk geimporteerd naar Nederland. Hier worden de ruwe planken gedroogd en geschaafd tot vloer planken. Er wordt een trekgroef in gefreesd en een vellingkantje. Vroeger worden de vloerplanken koud tegen elkaar gespijkerd. Tegenwoordig zit aan de eiken vloerplanken altijd een vellingkantje. Op bestelling is vaak wel een eiken vloerplank zonder vellingkantje te leveren.
Holtzvloeren levert alle soorten eiken vloerplanken door heel Nederland en daarbuiten. Holtz verkoopt daarnaast massief eiken hout, parket, lamelparket, multiplank en laminaat.

Bent u op zoek naar een kwalitatief zeer goede eiken vloer, dan moet u zeker eens bij Holtz op deze website kijken en nog mooier, een keertje langskomen in Haren. In Haren (gn) op het industrieterrein staat onze ruime showroom. Holtz streeft naar kwaliteit en heeft om dit te bereiken zeer goed geschoolde en ervaren mensen in het bedrijf werken. Daarnaast kunt u door ons ook het leggen van de vloerplanken of laminaat laten regelen.

Klik hier voor Aantrekkelijke AANBIEDINGEN!!!

Klik hieronder voor meer informatie over Eiken Vloerplanken in:

Eiken Vloerplanken Groningen
Eiken Vloerplanken Drenthe
Eiken Vloerplanken Friesland
Eiken Vloerplanken Winschoten, Veendam, Delfzijl, Wildervank, Winsum,
Eiken Vloerplanken Zuidlaren, Tynaarlo, Vries, Rolde, Zeijen, Zuidhorn,
Eiken Vloerplanken Paterswolde, Eelde, Uithuizen, Hoogezand, Appingedam,
Eiken Vloerplanken Assen, Hoogeveen, Beilen, Coevorden, Stadskanaal,
Eiken Vloerplanken Amsterdam, Zwolle, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Arnhem,
Eiken Vloerplanken Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Dokkum, Harlingen