Terug

Eiken Vloer Planken

Eiken Planken worden gebruikt voor vele soorten produkten. Holtz vloeren gebruikt eiken planken voor vloeren. Eiken planken kunnen ook voor tafels, kasten, vensterbanken etc gebruikt worden. Eiken is duurzaam en wordt op zeer professionele wijze geproduceerd in produktie bossen. Er wordt meer bijgeplant dan er wordt gekapt!

Eiken hout is zeer geschikt voor om er vloer planken van te maken. Het hout is hard, werkt relatief weinig, is goed voor handen, is duurzaam en is goed te kleuren.
Holtz maakt eiken vloer planken in allerlei vormen. Nieuw, strak, ruig, verouderd, gerookt, gelakt, geolied etc. Alle mogelijkheden die er zijn levert holtz. Holtzvloeren levert ook allerlei ander houten vloeren, parketvloeren, tapis vloeren, multiplank vloeren en laminaatvloeren in onder andere Groningen.

Bent u op zoek naar eiken vloer planken, en komt u uit Groningen, dan is een bezoekje aan Holtz sowieso de moeite waard. Holtz is een bedrijf waar vakmanschap de boventoon voert. Wij willen mooie en goede vloeren leveren tegen de scherpste prijzen!

Kijk ook naar onze hele interessante AANBIEDINGEN!

 Holtz is uw Eiken Vloer Planken leverancier in Groningen!