Terug

Holtzvloeren voor iedere Eiken Parketvloer!

De Eiken Parketvloer is niet meer weg te denken uit de nederlandse huiskamers. Zeer veel woonkamers, keukens, kantoren, hallen, slaapkamers en zolders zijn voorzien van een prachtige Eiken Parketvloer. De Eiken Parketvloer is duurzaam, warm, sfeervol, natuurlijk en mooi. De eiken parketvloer wordt geen steeds meer en meer verkocht. Een houten vloer, en zeker een eiken parketvloer is 1 van de meest verkochte vloeren in Nederland. Het eikenhout dat voor de parketvloer wordt gebruikt komt over het algemeen uit Frankrijk. De vloeren kunnen worden geleverd, gelegd, afgewerkt en onderhouden door uzelf. U kunt het ook uitbesteden aan een professioneel bedrijf als Holtzvloeren uit Haren. Holtzvloeren werkt door heel Nederland en is gespecialiseerd in oude eiken parketvloeren!

Heeft u vragen over het leggen, onderhouden van uw parketvloer, aarzel niet! Vraag het Holtzvloeren. Wilt u dat wij uw vloer leveren, leggen en onderhouden vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Wilt u een indicatie van de prijzen die wij in rekening brengen voor onze werkzaamheden? Klik dan op Onderhoud - Leggen.

Holtzvloeren levert alle lak, olie, was, onderhoud, en aanverwante artikelen. Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Klik hier voor het gehele assortiment.

Voor meer tips over Onderhoud en Schoonmaken van een parketvloer klik dan hier.