Terug

Doe Het Zelf Houten Parket Vloerdelen, makkelijk zelf te leggen!

Zoekt u Houten Parket Vloerdelen die makkelijk zelf te leggen zijn? De zogenaamde Doe het Zelf Houten Parket Vloerdelen? Dan kunt u zeer goed terecht Bij Holtzvloeren in Haren, onder de rook van Groningen, op het industrieterrein Felland 7f. Holtz importeert rechtstreeks, maar betrekt haar houten parket vloerdelen ook in Nederland rechtstreeks van de fabrikanten. Sommige produkten maakt Holtzvloeren ook zelf. Met name massief eiken doe het zelf houten parket vloerdelen worden zelf geproduceerd. Zodoende kunnen ze zeer voordelig worden aangeboden. De kwaliteit is ook gewoon zeer goed. De meest Doe Het Zelf Houten Parket Vloerdelen zijn van eikenhout of grenenhout gemaakt. Eiken en Grenen zijn houtsoorten die al zeer lang in Nederland worden gebruikt voor het maken van vloerdelen. Eiken is een hardhout, grenen is een loofhout. Eiken is duurder omdat de groeitijd langer is. Het is niet schaars. Grenen groeit sneller en is zachter. 
Zoekt u een voordelige houten vloer die u zelf wilt leggen, dan kunt alle materialen bij Holtz betrekken. Van de ondervloer tot de spanveren, de kopsekanten lijm, plintjes etc. Heeft u uitleg nodig over hoe de vloer te leggen en hoe de vloer af te werken, dan kunt u informatie krijgen van Holtz. Zie ook onze pdf documenten op de website onder het kopje "leveringsvoorwaarden" waar informatie staat over leggen en allelei andere informatie.
Natuurlijk willen wij deze gelegenheid aangrijpen om onze aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Klik op Aanbiedingen voor onze leukste aanbiedingen. In de showroom kunt u ook altijd leuke partijtjes vinden die voor scherpe prijzen weg kunnen. 

KLikt u voor meer informatie over doe het zelf vloeren op een van de onderstaande links