Terug

Wij leveren de Combiplank, Multiplank en Duoplank

Vakmanschap

Zoekt u een combiplank, multiplank of duoplank, ookwel samengestelde houten parketvloeren genoemd? Er zijn vele soorten, maten, gewichten, kleuren, lengtes, diktes en niet te vergeten kwaliteiten. Er bestaan wel meer dan 1000 producten. Holtzvloeren heeft een zeer evenwichtig assortiment samengesteld en is daarom wellicht uw houten vloeren bedrijf voor een combiplank, multiplank of duoplank. Wij leveren onder andere in Brabant en omgeving. Ook voor onderhoud van uw houten vloeren kunt u ons inschakelen. Wij leveren en leggen Nederland.
Holtz vloeren heeft zich ontwikkeld van een groot bedrijf naar een klein bedrijf dat vooral staat voor uitstekende kwaliteit. Deze beweging is door persoonlijke ontwikkeling van de eigenaren ingezet en tot grote tevredenheid uitgevoerd en nog altijd in ontwikkeling want de wereld staat nooit stil.

Producten

bijzondere houten vloeren

Een aantal unieke specialiteiten zijn in de loop der tijd ontstaan waar wij bijzonder trots op zijn en die wij graag leveren.

  • extreem brede multiplanken tot wel 32 cm breed.
  • vele houtsoorten zijn verkrijgbaar in de combiplank, duoplank
  • onderhoud van alle houten vloeren en levering van alle olien en lakken

massieve vloerdelen, multiplanken en tapisvloeren(visgraat)

Verder leveren we naast bovengenoemde combiplank, multiplank of duoplank, ook massief houten vloeren. De massieve planken, verouderd, gerookt, geolied, gelakt, kortom in alle voorkomende verschijningsvormen. Bamboe leveren wij ook!
Zoekt u een visgraat, Weensepunt, Hongaarsepunt of een Hollandsblokpatroon dan kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij hebben reeds zeer veel van dergelijke tapisvloeren gelegd. Dergelijke vloeren zijn ook zeer geschikt voor op vloerverwarming evenals de multiplank, duoplank, combiplank en samengesteldeplank.

Hierboven ziet u een oude, antieke, massief eiken visgraat parket vloer. Het hout komt uit Frankrijk en is meer dan 100 jaar oud! Deze vloer ligt in een grachten pand in Amsterdam en is geleverd en gelegd en wordt onderhouden door Holtz vloeren.
Boven ziet u extreem brede eiken houten planken, van massief hout gemaakt. De planken zijn op eiken regels geschroefd.

Hierboven ziet u 1 van onze mensen een eiken tapis diagonaal blokpatroon schuren. Na het schuren zal hij geolied worden.

Klik op het logo hieronder om naar onze webshop te gaan voor olie, lak, onderhoudsproducten en meer. Wij leveren in van Nederland.