Terug

Brede Houten Vloeren Vloerverwarming Lijm

Wij organiseren informatie avonden over houten vloeren in combinatie met vloerverwarming voor verenigingen van eigenaren, bewonerscommissies en andere partijen die voor de keuze staan wel of geen vloerverwarming te nemen in combinatie met houten vloeren.
Bel of mail ons voor informatie!

Holtz Vloeren is een Parket en Houten Vloeren Bedrijf dat is gevestigd in Haren. Het Vloeren Bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Felland in Haren. Holtz vloeren is gespecialiseerd in Brede Houten Vloeren, (Oude) parket vloeren, tapis vloeren, visgraat, hongaarse punt, hollandsmotief, multiplank vloeren, lamelparket vloeren, laminaat vloeren etc. Holtz vloeren steeft er naar voor iedereen een vloer te kunnen aanbieden. Dit is natuurlijk niet mogelijk, maar wel een uitdaging! Ons parket vloeren bedrijf probeert voor iedere portemonnee en voor iedere smaak een houten of laminaat vloer te kunnen leveren. Brede Houten Vloeren in massief hout en in toplaag hout zijn een echte specialiteit die uit Frankrijk en andere Europese landen wordt geimporteerd of wordt ingekocht bij de beste fabrikanten ter wereld. Brede Houten Vloeren kunnen onder de juiste omstandigheden ook op vloerverwarming. De brede houten vloeren worden vaak rechtstreeks bevestigd op de beton vloer met lijm. De lijm zorgt voor een direct contact van de brede houten vloer met de betonvloer. De warmte doorgifte is dus optimaal. Vraag Holtz voor meer informatie over vloeren op vloerverwarming!

Dus zoekt u een Parket Vloeren bedrijf dat betrouwbaar, duurzaam en deskundig is, komt u dan vooral eens kijken bij ons in de showroom.
Wij leveren, leggen en verlenen service en onderhouden vloeren door heel Nederland.

 

Klik hier voor ons gehele Assortiment

 


Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Haren in de provincie Groningen. Wij leveren in héél Nederland en onze legservice staat in deze streken ook voor u klaar.