Terug

Antieke Bouwmaterialen; Houten parket vloeren, Holtz is de specialist.

Antieke bouwmaterialen kunnen uw huis net even dat authentieke gevoel bezorgen. De laatste 20 jaar is er zeer veel interesse voor antieke bouwmaterialen. Antieke bouwmaterialen werden in het verleden en nog steeds, afgevoerd naar de sloop of naar de afvalberg. Er gaan veel antieke bouwmaterialen verloren. Holtz heeft zich gespecialiseerd in metname houten vloeren. De antieke houten parket vloeren worden voor het overgrote gedeelte uit Frankrijk geimporteerd. In Frankrijk staan zeer veel grote gebouwen waar van oudsher hout in werd gelegd als vloer bedekking. Dit betreft metname gebouwen in het Noorden van Frankrijk. Holtz heeft al vele jaren ervaring met het slopen van deze parketvloeren en plankenvloeren in Frankrijk. Eén van de initiatiefnemers van Holtz vloeren heeft een aantal jaren gewoond en gewerkt in Frankrijk en kent heel goed de weg naar de verschillende slopers en handelaren. 

Holtz is reeds 20 jaar bezig met het inkopen, bewerken en verkopen van dergelijke historische bouwmaterialen voor haar klanten in heel Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en daarbuiten.

Zoekt u een houten parket vloer voor uw woning, of kantoorgebouw in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk of daarbuiten, die een antieke uitstraling heeft, dan is een bezoekje aan Holtz Vloeren de moeite waard. Holtz vloeren is een ambachtelijk bedrijf dat veel bewerkingen aan het hout zelf uitvoert. De persoonlijke ambachtelijke kwaliteiten worden dagelijks in de praktijk gebruikt bij de produktie, import en monteer werkzaamheden. Holtz heeft een voorkeur voor antieke bouwmaterialen. De echte oude eiken houten parket vloer is de specialiteit van Holtz.

Klikt u voor sfeer impressies van de echte ambachtelijke houten parket vloeren hier. 

De houten parket vloeren worden niet alleen van antieke bouwmaterialen gemaakt. Nieuw hout wordt ook gebruikt om ambachtelijke houten parket vloeren van te maken.

Klikt u hier voor meer sfeer impressies van ambachtelijke vloeren gemaakt van onder andere nieuw hout.

Holtz levert en legt antieke houten parket vloeren in Nederland, Belgie, Duitsland en daarbuiten.