Terug

Afbeelding(en) en foto's van Houten Parket en Laminaat vloeren, Tapis.

Holtzvloeren heeft in de loop der jaren vele vloeren geleverd aan klanten door heel Nederland. Heel vaak krijgen wij op verzoek van onze klanten foto's toegestuurd van de door ons geleverde houten- en laminaatvloeren. Wij begrijpen dat een afbeelding van een vloer vaak meer zegt dan 1000 woorden. Afbeeldingen van houten planken vloeren, tapisvloeren, parketvloeren, laminaatvloeren, multiplank vloeren, mozaikvloeren, visgraat vloeren, hongaarsepunt vloeren etc. kunt u vinden onder het kopje sfeerimpressies. Onder de  betreffende Afbeelding zetten wij ook even de soort vloer en de kleur erbij. Is het een parket vloer of een tapis vloer,  is het visgraat parket, of is het een parket vloer in hongaarsepunt, is het een 3-strooks parket vloer. Is het een tapis vloer in visgraat, is hij 6 mm dik of is de tapis vloer 9 mm dik. Hoe breed is de tapis vloer.

Natuurlijk oogt de ene vloer anders dan de andere in een bepaalde ruimte. Als iets bepalend is voor de uitstraling van een vloer dan is het licht. Zonlicht of kunstmatig licht heeft een enorme impact op het opkleuren van de houtenvloer of laminaatvloer. In onze showroom zien wij dit elke dag. Ieder klein verschil in licht heeft grote invloed op de kleur van de vloeren. Staat een vloer in onze showroom onder kunstmatig licht, staat hij een klein beetje in de schaduw of staat hij in het buitenlicht, dan zijn de verschillend die wij waarnemen enorm.

Naast afbeeldingen van gelegde vloeren hebben we ook afbeeldingen van vloeren die gelegd worden. Klik hiervoor op de link onderhoud - leggen.

Wilt u een voorbeeld zien van de kleuren die u graag in uw woning wilt gebruiken en er is geen afbeelding beschikbaar, dan biedt onze interieurtest misschien een oplossing. Op de interieurtest kunt u kleuren zelf willekeurig invullen van de muur, bank en u kunt een bepaalde vloer uit kiezen. Zodoende kunt u uw eigen interieur inkleuren. Willicht helpt dit u met het bepalen van de kleuren in uw woon- of werkruimte.

Holtz verkoopt, zoals u begrijpt, alle soorten houten vloeren. Echter voor onderhoud, reparatie, renovatie kunt ook terecht bij Holtz vloeren.
Holtz vloeren is gevestigd in Haren net onder de stad Groningen. Wij werken door heel Europa. Holtz staat voor kwaliteit!
Mocht u foto's, afbeeldingen hebben van vloeren en wilt u die graag aan ons geven voor plaatsing op de website, dan zouden wij dat zeer op prijs stellen. Wij kunnen andere mensen er weer blij mee maken.

Ons mailadres is: info@holtzvloeren.nl